lördag 13 maj 2017

Om uppdateringar

Jag har fått feedback om att jag borde uppdatera bloggen oftare och det är ju klart i dagens värld, syns man inte ständigt blir man obönhörligen bortglömd. Men jag lever inte livet i omkörningsfilen om man säger så så jag kan inte hålla ett särskilt högt tempo. Jag har ju - tack och lov - heltidsjobb, familj och hem att rodda med och så ska man hinna röra på sig och ägna tid åt andra hobbys. Personligen tycker jag att ett inlägg i veckan är lagom men om intresse finns kan jag öka till två. Håll till godo :)

7 kommentarer:

 1. Det tackar jag för! :)
  Jag tycker ju att det är intressant att läsa om dina upplevelser och tankar om barndomen

  SvaraRadera
 2. Det är din blogg och du ska inte känna någon stress eller press över att uppdatera tillräckligt ofta. Jag har satt din blogg som bokmärke och kommer att kikar in här med jämna mellanrum för att läsa dina intressanta inlägg, oavsett hur frekvent du uppdaterar. Tack för att du delar med dig av dina minnen och upplevelser!

  SvaraRadera
 3. Vet inte om mina kommentarer kommer fram, har skrivit två stycken som bara verkar försvinna. Så jag gör ett nytt försök :)

  Hur frekvent du uppdaterar är helt upp till dig. Jag har satt din blogg som bokmärke och kommer att fortsätta klicka in mig här hos dig med jämna mellanrum oavsett hur ofta du uppdaterar. Tack för att du delar med dig av dina minnen och upplevelser!

  SvaraRadera
 4. Jag kollar varje dag, uppdatera när du vill. Varje inlägg är ändå lika bra :)

  Gillar bloggen skarpt!

  SvaraRadera